Nyheder

Her kan du læse nogle af de seneste pressemeddelelser og artikler om nye produkter og systemer samt forskellige løsningsmodeller

Vi introducerer den nye ScanX.Net vers. 2.3 til Windows 10, der inkorporerer en række stærke features

Vi introducerer den nye ScanX.Net vers. 2.3 til Windows 10, der inkorporerer en række stærke features

NY ScanX.Net 2.3 til Windows 10

Efter målrettet videreudvikling og optimering af vores ScanX.NET system har vi nu fornøjelsen at kunne præsentere den nye ScanX.Net vers. 2.3 til Windows 10.

Versionen indeholder en række nye funktioner og er blevet endnu hurtigere med en robust og stabil programafvikling. ScanX.Net 2.3 inkorporerer følgende nye features:

Hurtigere kommunikation med op til 25 terminaler
Terminalkommunikationen er blevet optimeret og håndterer nu effektivt data-udveksling i realtid med op til 25 terminaler pr. lokal plads.

Stikprøvemodul med udvælgelse
Der kan nu tilføjes data, kategori, status og billleder til en registration, der er udvalgt til stikprøvekontrol, samt printes og sendes rapporter via e-mail.

Udvidet Pendulvejning, inkl. negativ pendulvejning
Denne feature automatiserer og forenkler processen med at foretage flere vægtregistreringer til samme kunde og koble dem sammen, hvilket sparer tid.

Udvidet e-mail funktion med automatiske rapporter
ScanX.net genererer automatisk rapport og sender PDF-kopi af bekræftelse på registreringen, en individuel e-mail tekst og en ekstra, individuelt tilpasset fil, f.eks. en XML-fil med registreringsdata.

Integration til Microting app.
ScanX.Net 2.3 har enkel integration til Microting apps, som bl.a. har en app. til Modtagekontrol af affald til deponi.

Synkronisering af billeder
I den nye ScanX.Net kan alle billeder, der er taget i forbindelse med registreringen, overføres fra den lokale plads til den centrale server. Her er billederne tilgængelige for alle og kan printes ud i en rapport med registeringen.

Fuld kompatibilitet med de nye VT-terminaler
Den nye ScanX.Net 2.3 er naturligvis fuldt kompatibel med den nye serie af VT-terminaler – VT200, VT180 og VT150 – som er blevet lanceret i år.

Tilbage