Nyheder

Her kan du læse nogle af de seneste pressemeddelelser og artikler om nye produkter og systemer samt forskellige løsningsmodeller

Scanvaegt Systems A/S fortsætter væksten med ny ambitiøs ledelse

Scanvaegt Systems A/S fortsætter væksten med ny ambitiøs ledelse

Scanvaegt Systems A/S får pr. 1. maj 2017 ny ledelse. Efter 46 år i Scanvaegt koncernen takker adm. direktør, Per Bødtkjer af og overlader en velkonsolideret og vækstorienteret virksomhed til Jan Elgaard, som tiltræder som ny adm. direktør og Jan Deding, som tiltræder som ny viceadm. direktør.

Markedsleder med høj vækstkurve
Scanvaegt Systems blev grundlagt i 1932 og er markedsleder på de 4 markedssegmenter, de opererer på: Fødevareindustrien, miljøsektoren, industri og detail.

Det nye ledelsesteam og bestyrelsen har store ambitioner på Scanvaegt Systems vegne, og Jan Elgaard, udtaler: ”Vores vækstprocent skal være tocifret hvert år og allerede i 2017 investerer vi betydeligt i profitabel vækst. Vi ønsker at udvikle vores stærke markedspositioner i Nord Europa, samt forbedre os på nogle af vores nye markeder, hvor vi ser et betydeligt vækstpotentiale.. Det første vi tager fat på er en grundig analyse af vores markeder, segmenter, samt potentialer og på baggrund af det udfærdiger vi konkrete vækstplaner. Der er et stort potentiale.”

Nye markeder og produktområder
Scanvaegt Systems har i de seneste år penetreret nye markeder som f.eks. Polen og Tyskland, og nye produktområder er udviklet. Den linje vil man intensivere, og ledelsesteamet har både viljen og lysten til at tilbyde kunderne endnu større værdi og god forretning.

Jan Deding udtaler: ”Nogle af de værdier, som Scanvaegt Systems tilfører f.eks. fødevareindustrikunder er proces- optimeringer, bedre kvalitet samt reduceret spild, som gør at investeringen ofte er betalt tilbage på kun 6-9 måneder. Et andet eksempel er miljøsektoren hvor vi sælger recycling management løsninger, der sparer kunderne for betydelige beløb og sikrer at professionelle brugere af genbrugsstationer betaler den rigtige pris for deponering. Også her er der en kort tilbagebetalingstid.”

Flere højtspecialiserede medarbejdere
”Vores højtspecialiserede medarbejdere er nøglen til succesen. Et eksempel er vores specialiserede serviceafdelinger, som servicerer kunder i en lang række lande og hvor medarbejderantallet vil øges i de kommende år med den vækst, vi forventer. Der skal tiltrækkes flere nye medarbejdere indenfor mange områder, herunder ingeniører og softwareudviklere til vores udviklingsafdelinger, og vi får også brug for nye typer af kompetencer,” fortsætter Jan Elgaard.

Kompetent ledelsesteam
Jan Elgaard og Jan Deding har tidligere arbejdet sammen hos Scanvaegt International og har begge efterfølgende haft ledende stillinger i andre internationale virksomheder. Jan Elgaard har været en del af Scanvaegts bestyrelse siden ultimo 2016 og Jan Deding har været en del af Scanvaegt ledelsen siden ultimo 2015. De to nye topledere vil arbejde tæt sammen med det øvrige ledelsesteam i Scanvaegt Systems.

Tilbage