Nyheder

Her kan du læse nogle af de seneste pressemeddelelser og artikler om nye produkter og systemer samt forskellige løsningsmodeller

Scanvaegt Systems er nu forhandler af Boteks ”On-board” bilvejesystemer i Danmark

Scanvaegt Systems er nu forhandler af Boteks ”On-board” bilvejesystemer i Danmark

Botek ”On-board” Bilvejesystemer er designet til vejning, overvågning og optimering af indsamlingsopgaver inden for renovationsbranchen og og affaldsindustrien.

Scanvaegt Systems, som i årtier har været leverandør af brovægtssystemer til miljøsektoren, har stor kompentence inden for vejning og er nu blevet forhandler af den svenske virksomhed Boteks On-board” Bilvejesystemer.

Bilvejesystemet omfatter digitale kørelister, identificering af affaldsbeholdere via RFID og udstyr til automatisk vejning af affald. Information om hver tømning registreres automatisk sammen med eventuelle afvigelser og GPS-position, og det hele rapporteres i realtid til kontoret.

Vejesystemet registrerer ligeledes overfyldte affaldsbeholdere og containere og sikrer korrekte vægtdata til fakturering. Dette fungerer som et incitament for kunderne til bedre sortering af genbrugsmaterialer, hvilket reducerer affaldsomkostningerne.

RFID-systemet bidrager til at øge effektiviteten ved bl.a. at reducere antallet af glemte affaldsbeholdere, undgå tømninger hos ikke-betalende kunder og verificere udførte tømninger.

Med Botek Bilvejesystemer opnår renovationsselskaber en kvalitetssikret indsamlingsproces, hvilket giver en effektiv virksomhed og sikrer korrekt affaldstaksering.

I Botek-programmet indgår en række on-board bilvejesystemer, inkl. RFID-systemer og førehuscomputer, til såvel frontlæssere, sidelæssere, bagsmæklift, hejselad, samt chassisvægte.

Transportmessen 2015
Scanvaegt Systems præsenterer Botek ”On-board” Bilvejesystemer på Transportmessen fra 19.-22 marts i MesseCenter Herning, så kik forbi stand M9616 i hal M og på den udendørs stand U0420, hvor man kan se et komplet bilvejesystem, monteret på en lastbil med integreret førehuscomputer.
 

Læs mere om Bilvejesystemerne her...

Tilbage