Nyheder

Her kan du læse nogle af de seneste pressemeddelelser og artikler om nye produkter og systemer samt forskellige løsningsmodeller

Scanvaegt Systems lancerer en ny serie af robuste operatør-terminaler til udendørs brug

Scanvaegt Systems lancerer en ny serie af robuste operatør-terminaler til udendørs brug

Scanvaegt Systems lancerer VT-serien, som er en ny generation af operatørterminaler, der i kombination med IT-systemet ScanX.NET sætter en endnu højere standard for driftsikre og brugervenlige dataterminaler.

Med stor processorkraft og robust kabinetdesign i rustfrit stål udgør den nye VT200 data-terminal er en kraftfuld og driftsikker computer til data-håndtering og kommunikation. Terminalen er udviklet specifikt til udendørs brug til opgaver i forbindelse med vejning, registrering og ekspedition ved dosering, adgangskontrol og automatisk identifikation.

Ridsefast og præcis touch-screen
Den 12,1" store touch-screen i hærdet, ridsefast akryl er i 16:9 højformat - det giver plads til flere informationer og gør den nem at betjene. Skærmen har automatisk alignment, som sikrer præcis tryk-overførsel på skærm/taster.

Letlæsbar skærm i sollys
VT200 har en ny skærmteknologi, der sikrer tydelig visning under alle vejrforhold – selv i skarpt sollys. Skærmen har også automatisk lysstyrke-justering, der skruer ned for lyset i de mørke timer, hvilket sparer strøm.

Glasblæst rustfrit stålkabinet
Kabinettet i rustfrit stål er isoleret og forsynet med termostatstyret varme-element og luftkøling, som sørger for en konstant drifttemperatur inde i kabinettet – det beskytter komponenterne og giver høj driftsikkerhed og lang levetid. 

Fleksibelt design
VT200 har et fleksibelt design, der betyder, at den kan udstyres med forskellige typer af kortlæser – RFID, magnetkort og stregkode – og med samtale-anlæg/højtaler og printer.

Læs mere...

Tilbage