Nyheder

Her kan du læse nogle af de seneste pressemeddelelser og artikler om nye produkter og systemer samt forskellige løsningsmodeller

Bilwinco A/S indgår samarbejde med Scanvaegt om salg og service i Danmark, Sverige og Polen

Bilwinco A/S indgår samarbejde med Scanvaegt om salg og service i Danmark, Sverige og Polen

Bilwinco har etableret et samarbejde med Scanvaegt som indebærer at Scanvaegt bliver eksklusiv forhandler og servicepartner for Bilwincos produktprogram i Danmark, Sverige og Polen.

Bilwinco, der blev etableret i 1955 og som beskæftiger 50 medarbejdere i Skanderborg, har leveret mere end 6.000 multihead vægte over hele verden. Bilwinco udvikler og fremstiller løsninger til afvejning og pakning, og har netop introduceret den helt nye Revolution Weigher som sætter helt nye standarder for ekstrem høj hygiejne, stor vejenøjagtighed og meget lav give away.

Scanvaegt beskæftiger omkring 200 medarbejdere med hovedkontor i Aarhus, og har i dag opbygget et fuldtdækkende salgs- og servicenet med 18 servicecentre fordelt over hele Skandinavien og senest er der også etableret datterselskab i Polen. Scanvaegt udvikler, fremstiller og forhandler vejeudstyr, inspektionsudstyr og automatiske etiketteringssystemer med tilhørende IT-systemer.

Claus Pedersen adm. direktør i Bilwinco udtaler om samarbejdsaftalen med Scanvaegt ”Vi er overbeviste om at Scanvaegt, som er meget erfarne vægtfolk og som har en omfattende salgs- og serviceorganisation, vil være den rette fremtidige samarbejdspartner for både Bilwinco og for såvel nye som eksisterende kunder som vil investere i Bilwinco-produkter”.

Per Bødtkjer adm. direktør i Scanvaegt udtaler ”Samarbejdsaftalen med Bilwinco vil bidrage til at opfylde Scanvaegts strategi om at kunne tilbyde vore kunder komplette pakkeløsninger af høj kvalitet leveret til industrien, og sammenholdt med Scanvaegts service-kompetencer betyder det en styrkelse der vil være til stor fordel for kunderne”.

Tilbage