Om Scanvaegt

Scanvaegt Systems er en markedsledende leverandør af high-tech koncepter og løsninger til vejning, etikettering, pakning, inspektion og dataprocessing til industrien og detailsektoren i Skandinavien

INNOVATION – PERFEKTION – DEDIKATION

Scanvaegt Systems er leverandør af højteknologisk vejeudstyr, etiketteringssystemer, inspektionsudstyr, pakkeriløsninger og med dertil relaterede IT-systemer. Fra enkle stand-alone opgaver til komplekse, integrerede fabriksløsninger – til fødevareproduktion, nonfood industri, detailhandel, miljøsektoren m.v.

Vi har egne udviklingsafdelinger og en stærk og fleksibel, international serviceorganisation. Det gør os i stand til hurtigt, effektivt og målrettet at tilpasse vores produkter og konceptløsninger til vores kunders individuelle behov – og til stadig skiftende myndighedskrav og direktiver.

Vi har gjort "INNOVATION – PERFEKTION – DEDIKATION" til vores motto, fordi de tre begreber, hver for sig og i forening, præcist sammenfatter de overordnede værdier, vi som virksomhed og arbejdsplads ønsker at stå for.

Download Profilbrochure for Brovægtsafdelingen
Download Profilbrochure for Industriafdelingen