Kompetencer

Alsidige kompetencer

Med fokus på procesoptimering

Scanvaegt Systems udvikler og producerer udstyr til vejning, sortering, kontrol, pakning og etikettering – fra relativt enkle stand-alone løsninger til komplette turnkey systemløsninger, der opfylder komplekse kravspecifikationer.

Vi udvikler også de relaterede software–systemløsninger til bl.a. produktions- kontrol, etiketdesign, ordrestyring, ekspedition og lagerstyring. Fokus i vores systemløsninger er altid en optimering af de konkrete processer.

En bred vifte af brancher  

Vores kompetencer knytter sig til en bred vifte af brancher – fra nærings- og nydelsesmiddelindustrien og dagligvarehandel til kemisk industri, medicinal-industri, tekstilindustri, elektronikbranchen, råstofudvinding, miljøsektoren, grafisk virksomhed og mange andre.

Vi allokerer en væsentlig del af vores ressourcer til udviklingsarbejde på alle niveauer. Det sker med henblik på at sikre, at vores løsninger altid er på forkant med den teknologiske udvikling – og ultimativt med henblik på at sikre vores kunder maksimal lønsomhed i de investeringer, de foretager.