Eget etikettrykkeri

En verden i mange farver

Eget etikettrykkeri

Vi har eget high-tech etikettrykkeri i Odense og kan fremstille mange typer etiketter. Baseret på vores store erfaring med både etiketter og etiketterings- udstyr ved vi, hvilke krav etiketten skal opfylde for at fungere optimalt - både visuelt og teknisk.

Det sikrer dig en etiket af bedste kvalitet, som hæfter solidt på produktet, som kan tåle fugt, frost eller støv,, som sikrer print af høj kvalitet og som bevarer farverne.

Alle etikettyper fra én og samme leverandør
Vi fremstiller alle typer etiketter, men har en særlig ekspertise med etiketter til thermo- og thermo-transfer print, som anvendes i stor udstrækning inden for fødevareindustrien og detailhandlen.

Vi kan trykke op til 8 farver ad gangen, inkl. guld og sølv, samt forsyne dig med både flerfarvede salgsetiketter og neutrale, hvide etiketter til karton- eller palle-mærkning.

Undgå dyre driftstop og få lavere vedligeholdelsesomkostninger
Vores tekniske indsigt i etiketteringsudstyr gør, at vi kan fremstille etiketter med en overfladebehandling, der kører problemfrit og nedsætter slitage på etiketteringsudstyrets termohoved. Derved undgår man dyre driftstop og sikrer samtidig termohovedet en længere levetid, så det ikke skal skiftes så hyppigt.

Se etiket-eksempler her...